Apteekkikosmetiikka

Vichy

VichyLähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Valmistajan sivuille

Avene

AveneErityisesti herkälle iholle tarkoitetut Avène tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen. Avene-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Kaikki Avene tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa. Avène terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen pH-arvo on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

Valmistajan sivuille

ACO

AcoLaatu ja turvallisuus ovat olleet ACO -tuotteille tärkeitä arvoja alusta asti. Erityisesti herkälle pohjoismaiselle iholle kehitetyt tuotteet sisältävät ainoastaan tarkoin valittuja aineosia, jotka ovat tunnetusti hellävaraisia iholle. ACOn on oma asiantunteva tutkimustiimi ja kehityslaboratorio Tukholmassa.

Iho kertoo yleisestä hyvinvoinnista. Liikunta, ruokavalio, uni ja nauraminen yhdessä laadukkaiden ihonhoitotuotteiden kanssa ovatkin kauniin ihon perustekijöitä. Acon Cliniderm -sarja, joka tunnettiin aikaisemmin Time -sarjana, on ylellinen ihonhoitosarja. Sen tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat ihoa ulkoisilta rasituksilta, joihin ei voi itse vaikuttaa, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Ihonhoidossa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka on kehitetty juuri omalle ihotyypille. Cliniderm –sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.

Valmistajan sivuille

Louis Widmer

WidmerLouis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen. Tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Lähes kaikkia sarjan tuotteita valmistetaan sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina. Tuotteet valmistetaan kansainvälisiä säännöksiä noudattaen, aina ilman eläinkokeita.

Valmistajan sivuille

Sebamed

SebamedIhon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros, jonka PH on 5,5. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka PH on sama kuin terveen ihon. Näin Sebamed hoitaa ihoa säilyttäen sen oman suojamekanismin.

Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Valmistajan sivuille

Favora

FavoraSuomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Valmistajan sivuille

La Roche-Posay

larocheposayLa Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotesarjaa suosittelee yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa. Sarja sisältää rauhoittavaa antioksidanttista La Roche-Posay -lähdevettä.

Valmistajan sivuille

-417

minus417-417 on korkealaatuinen kosmetiikkabrändi, joka tarjoaa eri tuotelinjoja ihonhoitotuotteista, jotka perustuvat luonnollisiin ja aktiivisiin mineraaleihin maailman matalimmasta paikasta, -417 metriä merenpinnan alapuolella sijaitsevasta Kuolleestamerestä.

-417 perustuu yli 40 mineraaliyhdisteeseen. Se antaa välittömiä tuloksia, jotka voit tuntea, nähdä, koskettaa ja tuoksuttaa. Tavoite on saada sisäinen kauneutesi hohtamaan myös ulkoisesti, kun olet onnellinen, olet kaunis.

Tuotteet on suunniteltu parantamaan ihon rakennetta ja hyvinvointia, tuottaen merkittävää tehoa ja tulosta, turvallisuudesta tinkimättä.

Valmistajan sivuille